Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στη θέση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο «The Voice Of Greece»!

 Στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ θα βρίσκεται και φέτος το «The Voice Of Greece». Στην κριτική επιτροπή θα βρίσκεται και γι' άλλη μια σεζόν η Έλενα Παπαρίζου, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Σάκης Ρουβάς και... ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Επομένως θεωρείται βέβαιη η αποχώρηση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη από την κριτική επιτροπή. Παρουσιαστής και φέτος θα είναι ο Γιώργος Λιανός.

Στο trailer του σταθμού βλέπουμε τα 4 παλαιότερα μέλη του μουσικού παιχνιδιού (Ρουβάς, Παπαρίζου, Λιανός και Μουζουράκης) να βρίσκονται σ' ένα σπίτι σε ξέγνοιαστες στιγμές χαλαροί τραγουδώντας το «We are family» ενώ τις όμορφες και χαλαρές στιγμές τους διακόπτει ο Κωνσταντίνος Αργυρός εισβάλοντας με μια βαλίτσα μες το σπίτι τους. Τη θερμή υποδοχή του Κωνσταντίνου στο σπίτι διακόπτει μια φωνή (παίκτριας) που ακούγεται ξαφνικά και όλοι μαζί τρέχουν να προλάβουν να την κάνουν δική τους, υπονοώντας έτσι ότι η φετινή μάχη μεταξύ των ομάδων τους θα είναι έντονη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΦΑΙΗ ΣΤΕΦΑΝΗ ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ... (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)

Η Φαίη Στεφανή επέστρεψε στην Ελλάδα από το Τορόντο του Καναδά , όπου εμφανιζόταν για τρεισήμισι μήνες στο The Forth Live Stage ! Η λαϊκή...