Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Η ΠΕΡΣΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΠ' ΤΟ X FACTOR ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ! (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)

Τη γνωρίσαμε μέσα απ' το X Factor το 2017. Η Πέρσα Καραγιάννη αν και δεν προκρίθηκε στο παιχνίδι, κατάφερε να μας τραβήξει την προσοχή με όπλο της τον αυθορμιτισμό της και την εκρηκτική της παρουσία επι σκηνής.


3 χρόνια μετά είχαμε τη χαρά να επικοινωνήσουμε μαζί της και να τη γνωρίσουμε λίγο καλύτερα...

Πόσα χρόνια βρίσκεσαι στον καλλιτεχνικό χώρο;
Στον καλλιτεχνικό χώρο βρίσκομαι 8 χρόνια.

Τι σπουδές έχεις κάνει;
'Έχω τελειώσει υποκριτική και musical theatre στην σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου στην Θεσσαλονίκη και Ιστορικό-Αρχαιολογικό στην Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Φανταζόσουν ποτέ ότι η συμμετοχή σου στο X Factor θα έχει τόσο μεγάλη απήχηση; Το επίσημο βίντεο με την εμφάνιση σου στο YouTube έχει φτάσει 1,3 εκατομμύρια προβολές.
Δύσκολη ερώτηση να απαντήσω για την εμπειρία μου στο X factor γιατί τα συναισθήματα μου είναι πολλά και ανάμεικτα. Καταρχάς δεν πήγα καν για την προβολή και δεν με ενδιέφερε αυτό το θέμα. Αυτό που κυρίως με ενδιέφερε ήταν να γνωρίσω κάποιους ανθρώπους να μεταδώσω συναισθήματα πάνω στην σκηνή να μεταδώσω την ενέργεια μου και να περάσω όμορφα. Τώρα για το ότι το βίντεο μου έχει πολλές προβολές ευχαριστώ τον κόσμο που το έκανε. Είναι κάτι που ειλικρινά δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Χαίρομαι αλλά μέχρι εκεί.

Πως βλέπεις τα πράγματα στον καλλιτεχνικό χώρο με την καραντίνα και τα όσα έχει επιφέρει;
Τα πράγματα στον καλλιτεχνικό χώρο με την καραντίνα είναι πάρα πολύ δύσκολα γιατί δεν υπάρχει η επαφή το συναίσθημα και δεν καταλαβαίνω την διαδικασία των live streaming παραστάσεων. Προσπαθώ να είμαι δημιουργική και προσπαθώ να το βλέπω με αισιοδοξία και ψυχραιμία για μια καλύτερη αλλαγή για όλους μας.

Με ποιον καλλιτέχνη θα ήθελες να συνεργαστείς και δεν έχεις συνεργαστεί ακόμα;
Δεν ονειρεύομαι να συνεργαστώ με κάποιον συγκεκριμένο καλλιτέχνη. Εκείνο που περισσότερο ονειρεύομαι είναι ρόλους και ερμηνείες όπως κάποια στιγμή θα ήθελα να παίξω έναν άντρα όπως τον ρόλο του Tom Waits στο musical Black Rider η ζηλεύω και ονειρεύομαι τις ερμηνείες ηθοποιών στο musical Hedwig and the Angry Inch.

Ποια είναι τα όνειρα σου για το μέλλον;
Τα όνειρα μου για το μέλλον είναι να υπάρχει υγεία και ευτυχία για τους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπάνε αγάπη και ο κάθε άνθρωπος να κάνει πράγματα που γεμίζουν την ψυχή του.

Ποιο είναι το πιο ωραίο δώρο που σου έχει φέρει ο Άι Βασίλης;
Το πιο ωραίο δώρο που μου έφερε ο Άι Βασίλης ήταν ένα αρκουδάκι όταν ήμουν 12 χρονών που το έχω μέχρι σήμερα.

Τι ευχή θα ήθελες να κάνεις για το 2021;
Για το 2021 θα ήθελα να ευχηθώ υγεία αγάπη τύχη και αισιοδοξία τόσο για εμένα όσο και για όλους τους ανθρώπους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΦΑΙΗ ΣΤΕΦΑΝΗ ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ... (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)

Η Φαίη Στεφανή επέστρεψε στην Ελλάδα από το Τορόντο του Καναδά , όπου εμφανιζόταν για τρεισήμισι μήνες στο The Forth Live Stage ! Η λαϊκή...